perjantai 31. elokuuta 2018

Baltic Princess 26.08 - 27.08.2018


Moikka!


Päätin lähteä viettämään elokuun viimeistä kesäviikonloppua aina yhtä ihanalle Baltic Princessille. Edellisestä Prinsessa-reissusta oli kulunut aikaa hieman yli kuukausi. Tällä  kertaa panostin ja olin varannut normaalia paremman hytin. Olen tykästynyt viime aikoina  tulemaan pyörällä terminaalille jos vaan keli sallii. Pyörän saa todella kätevästi jätettyä  terminaalin ovien vieressä olevaan pyöräparkkiin. Fiilikset olivat todella huipussaan kun  odottelin reissun alkamista terminaalissa!

Matkalippua tulostaessa sain myös drinkkikupongin sekä hytin hintaan sisältyi myös  erikoisaamiainen Grill House-ravintolassa. Tykkään paljon enemmän käydä aamiaisella  kyseisessä ravintolassa. Siellä on mielestäni paljon rauhallisempi tunnelma ja jonoja ei  juurikaan ole.

Laivan irtautuessa Turun satamasta katselin keulaikkunasta kun menimme Ruissalon  lävitse kohti saaristomeren ihania maisemia. Siinä samalla aurinko alkoi laskemaan joten  kyllä niissä maisemissa kelpasi rentoutua kuohuviinilasillisen äärellä. Laitoin vielä soimaan  kaiuttimesta rentoa kasarimusaa ja se kruunasi kaiken!

Ilta kului tuttuun tyyliin kierrellen ympäri laivaa. Menin käymään hetkeksi hytissä ennen  kuin laiva kävi Långnäsin satamassa. Seurailin satamakäyntiä laivan ulkokannella jonka  jälkeen aloinki jo suunnittelemaan nukkumaanmenoa. Aamulla kelpasi heräillä kauniiseen  saaristomaisemaan hieman ennen Tukholmaan saapumista.

Ennen erikoisaamiaiselle menoa kävin ottamassa muutaman kuvan vastaantulevasta Silja  Symphonysta. Aamiainen oli todella maittavaa ja oli mahtavaa kun kerrankin oli sellainen  tilanne ettei ollut kiire mihinkään. Kahvikin tuotiin pöytään joten ei ollenkaan hassumpi  maanantain alku.

Aamiaisen jälkeen tuli taas palattua takaisin hyttiin koska halusin ihastella keulaikkunasta  Tukholman saaristoa aina lähes Ahvenanmerelle asti! Seurailin Maarianhaminassa  käynnin  laivan peräkannelta ja kelikin oli oikein aurinkoinen ja mitä parhain kuvaamiselle. Tämän jälkeen kävin myymälässä ostamassa tuliaisia sekä hieman jotain myös itselleni.

Iltapäivällä päätin vaihteeksi valita ruokapaikaksi Tavolata-ravintolan ja otin listalta todella herkullista pizzaa. Suosittelen kokeilemaan. Ruokajuomaksi otin Peroni-olutta ja voin sanoa että tämä setti toimii! :)

Aika kului nopeasti maisemia ihaillen ja pian oltiikin jo takaisin Turun satamassa ja täytyy  todeta, että reissu oli todella mahtava! Minulle jäi taas tästäkin matkasta paljon ihania  muistoja. 

Nähdään taas, Baltic Princess!

 Tässäpä muutamia kuvia risteilystä:

Baltic Princess Turun satamassa.































Hyttini oli erittäin viihtyisä ja tilava!

Hytissä odotti mukava yllätys. Laivan kuohuviinia, hedelmiä ja suklaata!
Innokas risteilijä jälleen valmiina reissuun.
Näkymiä keulaikkunasta.
Laivan kuohuviiniä sekä ihania maisemia.
Aamulla Tukholman saaristossa.
Silja Symphony tuli meitä vastaan.
Silja Symphony
Ostoksilla laivan myymälässä.
Galaxy Maarianhaminassa.
Tavolatasta saa todella herkullista pizzaa!


1 kommentti:

  1. Oletko ajatellut tai mahdollisesti jo toteuttanut jonkinlaista vlogia näistä reissuista? Voisi olla mielenkiintoista seurata meininkejä videomuodossa.

    VastaaPoista